Mašine

  • Radno vreme : 8:30 do 16:30
    Email: info@sladoled.rs

Godine 1944 braća Carpigiani proizveli su prvu automatsku mašinu za pravljenje sladoleda u svetu. Sledeće godine oformili su kompaniju na svom uspehu koji su napravili. Od tih početaka Carpigiani je izrastao u vodeću kompaniju u pravljenju tradiocionalnog sladoleda, često zvanu i kao "Italijanski sladoled". "Tehnologija za slađi svet" je moto kompanije, koji mi takođe želimo da podelimo sa vama. Široka mreža dilera, zastupnika omogućava Carpigiani da bude dostupan u svakom delu sveta kao lider u proizvodnji zanatskog sladoleda, točenog sladoleda, zamrznutih jogurta, šejkova i u ostalim granama sladoledarstva i poslastičarstva.

 

www.carpigiani.com

Maestro, najnovija mašina iz fabrike Carpigiani, “Atelje za proizvodnju Sladoleda i kolača vrhunskog kvaliteta.

 

 

više...

 

Agemaster RTX jedinice su treća generacija Carpigiani komora za čuvanje sladoleda, koje zahvaljujući elektronici mogu da zadrže i ostare sladoled ne zaraženim od bakterija.

 

više...

Pastochef RTX predstavlja treću genraciju Carpigiani poslastičarskih mašina. Uvećavajući performanse prethodnih modela, sada daje
poslastičarima, proizvođačima sladoleda i kuvarskim šefovima još više flexibilniji alat, za sve kreativne potrebe.

 

više...

 

 

 

 

 

Pastomaster RTX je treća generacija Carpigiani pasterizatora za pripremu smesa za sladoleda, koja, sa poboljšanim karakteristikama u odnosu na prethodne mašine, daje proizvođačima sladoleda oruđe za rad koje je flexibilnije za sve njihove proizvodne potrebe.

 

 

više...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Novi Sad, Kisačka 12 Beograd, Zemun, Karamtina 29 Crna Gora - Petrovac  
+381 21 4721376 +381 11 2100205 +382 67 836225  

 

 

Designed by : Direct Software